Fontos tudnivalók

MIDI B600 bújtatógép

Kisipari keltetőgépek megrendelésre

Autómata forgatós keltetőgépek hőszabályzós Biztonsági rendszerrel és riasztással felszerelt Szendvicspanelből készült MIDI Kézi Manuális páraszabályzós

244 990 Ft

Modell MIDI B600
Szállítás A terméket csak személyesen tudja átvenni!
Használati utasítás Letöltés

Leírás

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt,had segítsünk!

 Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit.Van belőlük sokféle,kínai,lengyel stb,mindent is tudnak,meg 100 év a garancia rájuk,de a fele sem igaz.Ha biztonságosan akar termelni akkor csak magyart vegyen.A külföldi nem segít ha baj van.Nem is tudna.Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,jót akarunk az ügyfeleinknek.Olvassa el a főoldalon,bal oldalt található,I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat.Szánjon rá 3 percet,a saját érdekében!

A “MIDI” sorozat keltetőgépeinek gépháza 19 mm falvastagságú ragasztott szendvicspanelekből készül (kívül-belül polisztirol lemez, közötte extrudált poliuretánhab hőszigeteléssel).

A panelek illesztései vízmentesen tömítettek. A gépház gumilábakon áll.

A gép belsejében lévő központi ventilátor légkeveréssel végzi az egyenletes hőelosztást és egyben a gép átszellőzését is biztosítja. A ventilátor intenzív légáramában van elhelyezve a keltetőtér fűtését ellátó csőfűtőtest.

A hálózatra csatlakozással indul a gép összes további funkciója, a légkeverő ventilátor, a fűtés és hőmérséklet szabályzás, stb.

A hőszabályzó kijelzője tizedfokos pontossággal mutatja a keltetőtér hőmérsékletét.

A hőmérséklet beállítást tizedfokos állítási lehetőséggel tudjuk elvégezni. A szabályzó a beállított hőmérsékletet tized pontossággal ”behozza” és tartja.

A hőmérséklet megemelkedése esetén először letiltja a fűtést, azután beindítja a levegő befúvó ventilátort és hűti a gépet.
Távriasztásra is alkalmas.

Ha a gép működése során esetleg áramkimaradás van, akkor a gép leáll, de az áramszünet után újra visszaáll a beállított értékekre. Nem “felejti” el a beállított értékeket.

A gép a légkeverős szekrényes gépek családjába tartozik, az ennek megfelelő technológiai adatokat vegyük figyelembe.

A gépnek 5db perforált lemez tojástálcája van, ezekbe tegyük a tojásokat elfektetve, ahogy a fészekben is vannak.

Alulra tegyük be a párologtató vizes tálcát, a kémlelő-ablakra belülről a páramérőt.

Ha a levegő kifúvó nyílás keresztmetszetét csökkentjük, nőni fog a páratartalom. A nyíláson lévő csappantyúval beállíthatjuk a kívánt páratartalmat.

Amennyiben bujtatógépnek használjuk, akkor az előkeltetőből átrakjuk a tojásokat ebbe a gépbe, és ebben fognak kikelni. Így az előkeltető nem szutykolódik össze, az átrakás után azonnal indítható az újabb keltetés. Ha az előkeltetőket 5 naponként indítjuk, akkor egy bujtatógéppel elláthatunk 4 előkeltetőt.

Ha a tálcákban kézzel forgatjuk a tojásokat, akkor előkeltetőnek is használhatjuk a gépet, azaz végig vihetjük a teljes keltetési folyamatot.
Készülhetnek emu és strucctojások bujtatására is, természetesen más-más magasságú és tálcakiosztású tálca készletekkel.

Használata részletesen a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található!

Hasonló termékek