Fontos tudnivalók

MIDI F230 keltetőgép

Kisipari keltetőgépek megrendelésre

Autómata forgatós keltetőgépek hőszabályzós Biztonsági rendszerrel és riasztással felszerelt Szendvicspanelből készült MIDI Manuális páraszabályzós

249 990 €

Modell MIDI F230
doprava A terméket csak személyesen tudja átvenni!

popisy

Mielőtt keltetőgép vásárlásról dönt,had segítsünk!

 Kérjük válasszon magyar terméket és kerülje a külföldit.Van belőlük sokféle,kínai,lengyel stb,mindent is tudnak,meg 100 év a garancia rájuk,de a fele sem igaz.Ha biztonságosan akar termelni akkor csak magyart vegyen.A külföldi nem segít ha baj van.Nem is tudna.Mi magyarországi gyártók vagyunk 30 éve,jót akarunk az ügyfeleinknek.Olvassa el a főoldalon,bal oldalt található,I-vel jelölt FONTOS TUDNIVALÓinkat.Szánjon rá 3 percet,a saját érdekében!

MIDI F230 keltetőgép.

A típusjelben szereplő szám a tyúktojásban mért kapacitást jelenti. Az F azt jelzi, hogy automatikusan forgatja a tojásokat a gép.

A “MIDI” sorozat keltetőgépeinek gépháza 19 mm falvastagságú ragasztott szendvicspanelekből készül (kivül-belül polisztirol lemez, közötte extrudált poliuretánhab hőszigeteléssel).

A panelek illesztései vízmentesen tömítettek. A gépház gumilábakon áll.

Az előlapon a hőmérséklet-szabályzó alatt van a főkapcsoló, amivel a gépet indíthatjuk. Ha a gép ajtaját kinyitjuk, vagy bármit szerelünk, tisztítjuk, akkor feltétlenül kapcsoljuk ki a gépet.

A gép belsejében lévő központi ventilátor légkeveréssel végzi az egyenletes hő-elosztást és egyben a gép átszellőzését is biztosítja. A ventilátor intenzív légáramában van elhelyezve a keltető-tér fűtését ellátó csőfűtőtest.

A kezelőlapon van a hőmérséklet-szabályzó kijelzője. Alatta a beállító gombok.

A hőmérséklet beállítást tizedfokos állítási lehetőséggel tudjuk elvégezni. A szabályzó a beállított hőmérsékletet tized fok pontossággal tartja.

A hőszabályzó hűtés kimenete biztonsági szabályzóként funkcionál, a hőmérséklet veszélyes megemelkedése ellen véd, és riasztásra is használható.

A hőszabályzó hűtés kimenete akkor aktivizálódik, ha a hőmérséklet a beállított érték fölé emelkedik 0,3 tized fokkal. Beindul a hűtő ventillátor és kifújja a fölös meleget a gépből.

Ezt a kimenetet távriasztásra is használhatjuk.

A hűtő ventillátor tápegység csatlakozóját a gépen kialakított csatlakozó aljból üzemeltessük.

A gép a légkeverős szekrényes gépek családjába tartozik, az ennek megfelelő technológiai adatokat vegyük figyelembe.

Forgatni is tudja a tojásokat a gép. A tojástálcák bölcsőibe berakjuk a tojásokat, majd a billentő csavarral előre betoljuk a keltetőbe. Elbillentjük a bölcsőket annyira, hogy a csavar betaláljon a billentő mechanizmus hornyába. Ezzel létre is jön a tojásforgató kapcsolat.

A gép beindításával elindul a forgató hajtómű is, két óra alatt csinál egy kört. Folyamatosan működik, kibillenti a tojásokat jobbra-balra 45 fokig.

A gép ajtaján a kémlelő ablak mögé tehetjük a páramérőt. A gép aljába tesszük a vizes tálcát, feltöltve vízzel. A páramérő mutatni fogja a páratartalmat.

A levegő kifújó nyíláson lévő csappantyúval változtathatjuk az átáramló, átöblítő levegő mennyiségét, ezzel a páratartalmat. Ha csökkentjük a kifújó nyílást, nő a páratartalom, ha nyitjuk, akkor csökken a páratartalom.

Az utolsó három nap a bujtatási szakasz. Amikor oda érünk, akkor át kell tálcázni a tojásokat a bujtató tálcába, abban kelnek ki, nem maradhatnak a billentő tálcákban.

A legjobb, ha másik gépben bujtatunk, mert a bujtatás a szutykos üzem, utána takarítás, fertőtlenítés következik.

Használata részletesen a géphez mellékelt Használati Utasítás-ban található!

podobné výrobky